Glasbewassing

Schone ramen ondersteunen de verzorgde uitstraling van uw (bedrijfs)pand. Als u uw ramen door de deskundige glazenwassers van Schoonmaakbedrijf van der Haar laat doen, bent u zeker van een glanzend resultaat.

Handmatig

Voor zover de Arboregels het toelaten, wassen wij uw ramen handmatig. Met ladder, inwasser, wisser, spons en trekker, waarbij ook de directe omlijstingen worden meegenomen. Waar de Arboregels het handmatig wassen van de ramen niet toelaten, bieden wij u twee alternatieven: telescoop-glasbewassing of het inzetten van een hoogwerker.

Telescoop-glasbewassing

Bij veel gebouwen kunnen de glazenwassers bepaalde ruiten moeilijk bereiken. Veel bedrijven voor glasbewassing zullen in dat geval een hoogwerker laten komen. Schoonmaakbedrijf van der Haar beschikt over een flexibel en professioneel alternatief: telescoop-glasbewassing. Het tukkerpoolsysteem waar wij mee werken maakt gebruik van osmose water. Dit is gewoon leidingwater waaruit – middels eigen demineralisatie installatie – alle toevoegingen zoals kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling worden gefilterd.

Met ons tukkerpoolsysteem kunnen wij ramen en gevels tot een hoogte van 18 meter vlek- en streeploos bewassen.

Hoogwerker

Ruiten op een hoogte vanaf 19 meter kunnen onze glazenwassers wassen met onze eigen hoogwerker.